Εξεταστική Επιτροπή: Με Δραβίλλα και Ρουμπάτη ξεκινούν οι καταθέσεις για τις υποκλοπές

Εξεταστική Επιτροπή
Εξεταστική Επιτροπή SOOC

Με τις καταθέσεις των δύο πρώην διοικητών της ΕΥΠ ανοίγει σήμερα ο κατάλογος εξέτασης μαρτύρων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Με τις καταθέσεις των πρώην διοικητών της ΕΥΠ, Θεόδωρου Δραβίλλα (2012-2015) και Ιωάννη Ρουμπάτη (2015-2019), ανοίγει σήμερα ο κατάλογος εξέτασης μαρτύρων στην Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές.

Πρόκειται για τη διερεύνηση της υπόθεσης "παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου".

Η εξέταση μαρτύρων ήταν προγραμματισμένη για τις 10 π.μ. και διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών με τη διαδικασία της πλήρους μυστικότητας, όπως άλλωστε έχει αποφασιστεί για όλες τις συνεδριάσεις της Επιτροπής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΥΠ, Υποκλοπές, Νίκος Ανδρουλάκης, Predator, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network