Φίλης στο Συνέδριο ΝΔ: Μόνο ένα ανανεωμένο Δημόσιο, μπορεί να σώσει τη χώρα

Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα των εργασιών του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα των εργασιών του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Την ανάγκη να υπάρξουν συγκλίσεις και συναινέσεις για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας επισήμανε ο υπουργός Παιδείας, Ν. Φίλης

Χαιρετίζοντας το 10ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης αναφέρθηκε στην κρίσιμη διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσει ό,τι έχει συμφωνήσει, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Ο κ. Φίλης έκανε λόγο για δυνάμεις στην Ευρώπη που υποτιμούν τον ευρωπαϊκό νότο και βλέπουν χώρες ως δεύτερης κατηγορίας τονίζοντας πως είναι αναγκαίο να ξεφύγει η πολιτική ζωή από τον αντιπολιτευτισμό, προτάσσοντας την ανάγκη και να υπάρχουν δυνατότητες συναινέσεων που θα βοηθήσουν τη χώρα.

«Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας αλλά όχι της ίδιας βαρύτητας. Όποια πολιτική δύναμη με ρεβανσιστική διάθεση αναζητά επιβεβαίωση στο παρελθόν δεν βοηθά τη χώρα» τόνισε ο κ. Φίλης τονίζοντας πως «μόνο ένα ανασυγκροτημένο και ανανεωμένο δημόσιο, φιλικό προς τον πολίτη, που θα δίνει ρόλο στις επενδύσεις και την ιδιωτική οικονομία μπορεί να σώσει τη χώρα».

Ο υπουργός Παιδείας επισήμανε την ανάγκη να υπάρξουν συγκλίσεις και συναινέσεις για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας ενώ έκανε λόγο για αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους «νταβατζήδες», τονίζοντας πως είναι αναγκαία προϋπόθεση για να σπάσει το σύστημα εξουσίας που οδήγησε τη χώρα στη σημερινή κρίση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συνέδριο ΝΔ, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network