Φόρος τιμής στον αυτόχειρα της πλατείας Συντάγματος από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σημειώματα και λουλούδια διακρίνονται στο σημείο όπου ένας 77χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, στην πλατεία Συντάγματος, το πρωί της Τετάρτης 4 Απριλίου 2012. Ο αυτόχειρας, συνταξιούχος φαρμακοποιός, αντιμετώπιζε, σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρά οικονομικά προβλήματα. (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Σημειώματα και λουλούδια διακρίνονται στο σημείο όπου ένας 77χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, στην πλατεία Συντάγματος, το πρωί της Τετάρτης 4 Απριλίου 2012. Ο αυτόχειρας, συνταξιούχος φαρμακοποιός, αντιμετώπιζε, σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρά οικονομικά προβλήματα. (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα

Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος σαν σήμερα, στις 4 Απριλίου του 2012, έβαλε τέλος στη ζωή του στην Πλατεία Συντάγματος, αρνούμενος να καταρρακωθεί η ύπαρξη και η αξιοπρέπειά του.

Η κα Κωνσταντοπούλου μετέβη στον τόπο μνήμης με την Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα Σοφία Σακοράφα, το Γενικό Γραμματέα της Βουλής Γιώργο Θαλάσση και τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους.

Στον τόπο μνήμης, συναντήθηκαν με την κόρη του Δημήτρη Χριστούλα, Έμυ, και πλήθος πολιτών που είχε συγκεντρωθεί για να τιμήσει τη μνήμη του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κόρη 77χρονου: Αντίο πατέρα, σύντροφε

Κόρη 77χρονου: "Το σημείωμα είναι η φωνή του πατέρα μου"

Σοκ σε όλο τον κόσμο από την αυτοκτονία στο Σύνταγμα

SHARE:

24Media Network