Γεννηματά: "Η Δυτική Ελλάδα έχει άξιο περιφερειάρχη τον Απόστολο Κατσιφάρα"

Φωτό αρχείου: Η Φώφη Γεννηματά σε περιοδεία
Φωτό αρχείου: Η Φώφη Γεννηματά σε περιοδεία MOTIONTEAM

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με σχέδιο και όραμα, είπε για τον Απόστολο Κατσιφάρα η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, η οποία μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου συμμετείχαν σε συνάντηση με στελέχη.

Τη στήριξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα εξέφρασε και από την Πύργο της Ηλείας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ολοκληρώνοντας τη σημερινή περιοδεία της στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έχει άξιο περιφερειάρχη τον Απόστολο Κατσιφάρα, έναν άνθρωπο που προέρχεται από τα σπλάχνα της προοδευτικής παράταξης, έναν περιφερειάρχη που έχει αφήσει αποτύπωμα έργου και αποτελεσματικότητας».

Επίσης τόνισε ότι «ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας άνθρωπος που έχει και σχέδιο και όραμα, τόσο για το σήμερα, όσο και για το αύριο της περιοχής», προσθέτοντας ότι «η Δυτική Ελλάδα αξίζει την πρόοδο, μία πρόοδο που δεν πρέπει να ανακοπεί».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «είμαστε σήμερα όλοι εδώ για να στηρίξουμε τον Απόστολο Κατσιφάρα σε αυτόν τον αγώνα και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορεί να είναι νικηφόρος».

Στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά, μαζί με τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργο Παπανδρέου συμμετείχαν σε συνάντηση με στελέχη που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του διοικητηρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Περιφερειακές Εκλογές, Εκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Η Δυτική Ελλάδα αξίζει να έχει δικαίωμα στην πρόοδο

SHARE:

24Media Network