Γεννηματά: Ο Τσίπρας θα έπρεπε να απολογηθεί στον ελληνικό λαό από το Καστελόριζο

Η Φώφη Γεννηματά στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής
Η Φώφη Γεννηματά στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής EUROKINISSI

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε το σημερινό πρωθυπουργό για τυχοδιωκτική στάση και απόκρυψη των ευθυνών των κυβερνήσεων Καραμανλή

Σε ακόμη πιο υψηλούς τόνους και από το Γιώργο Παπανδρέου κινήθηκε κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη σημερινή του επίσκεψη στο Καστελόριζο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Η κ.Γεννηματά κατηγόρησε το σημερινό πρωθυπουργό για τυχοδιωκτική στάση το 2010 όταν η χώρα υπήχθη στο μνημόνιο και απόκρυψη των ευθυνών των κυβερνήσεων Καραμανλή.

Ο κ.Παπανδρέου προηγουμένως κατηγόρησε όχι μόνο τον κ.Τσίπρα, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά, πως ήταν απόντες όταν η χώρα είχε ανάγκη την εθνική συνεννόηση.

Ειδικότερα η κ.Γεννηματά δήλωσε: "O κ. Τσίπρας θα έπρεπε σήμερα από το Καστελόριζο να απολογηθεί στον Ελληνικό λαό.

Για την τυχοδιωκτική του στάση την ώρα που η χώρα χρειαζόταν υπευθυνότητα και δύσκολες αποφάσεις για να αποφύγει τη χρεωκοπία. Γιατί κρύβει τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ 2004-2009.

Για τα 3 χρόνια που χάσαμε, το 3οαχρείαστο και επώδυνο Μνημόνιο και τα 200 δις που κόστισε στους πολίτες η πολιτική του. Για τις νέες πολιτικές απάτες περί δήθεν καθαρής εξόδου ενώ έχει αναλάβει δεσμεύσεις για νέα μέτρα λιτότητας και παράταση της επιτροπείας.

Η χώρα μπορεί και θα βγεί στο ξέφωτο, μόνο που για τον κ. Τσίπρα «…δεν έχει πια πλοίο, δεν έχει οδό»!"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μνημόνιο, Κίνημα Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας από Καστελόριζο: Δεν διαπραγματευόμαστε, δεν παζαρεύουμε σπιθαμή γης

Παπανδρέου προς Τσίπρα: Άργησες οκτώ χρόνια να πας στο Καστελόριζο

ADVERTISING

SHARE: