Γεννηματά σε Μητσοτάκη: “Δική σας ευθύνη η χαλάρωση”

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: “Δική σας ευθύνη η χαλάρωση”
Η Φώφη Γεννηματά κατά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Eurokinissi

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την έξαρση των κρουσμάτων στη χώρα μας, ζητώντας την άμεση εφαρμογή ενός προγράμματος προστασίας της χώρας.

Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας την κυβέρνησή του για τη χαλάρωση του μήνα που προηγήθηκε. Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για αντιφατικές αποφάσεις χωρίς σχέδιο που καλλιέργησαν τον εφησυχασμό και δημιούργησαν σύγχυση, ενώ ζήτησε την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που θα βασίζεται στις προτάσεις των ειδικών.

Αναλυτικά η δήλωσή της μέσω ανάρτησης: 

“Οι Έλληνες κ. Μητσοτάκη επέδειξαν και φιλότιμο και ευθύνη, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας. Η χαλάρωση του Ιουλίου ήταν αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Καλλιεργήσατε τον εφησυχασμό, προχωρήσατε χωρίς σχέδιο, ανοίξατε τα πάντα χωρίς ελέγχους και μέτρα προστασίας και με τις αντιφατικές αποφάσεις σας δημιουργήσατε σύγχυση.

Οι Υπουργοί και τα στελέχη σας έδωσαν επανειλημμένα το κακό παράδειγμα. Έτσι πλήξατε και την αξιοπιστία ας.

Τώρα η απειλή είναι προ των πυλών και οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε.

Έστω και τώρα, εφαρμόστε επιτέλους ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα προστασίας με λογική και συνέπεια, βασισμένο στις προτάσεις των ειδικών.

Μόνο έτσι θα λειτουργήσει, όπως και στην αρχή, το φιλότιμο των πολιτών και θα ενεργοποιηθεί και πάλι η στάση της ατομικής ευθύνης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα