Γεωργιάδης: Η ΕΥΠ δεν κάνει καλά την δουλειά της – Πρέπει να κλείσει

Γεωργιάδης: Η ΕΥΠ δεν κάνει καλά την δουλειά της – Πρέπει να κλείσει
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης SooC

"Οι διαρροές που έχουν γίνει από την ΕΥΠ όλο αυτό το διάστημα μου δίνουν την εντύπωση πως είναι παντελώς άχρηστη", υπογράμμισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης

Επίθεση στην ΕΥΠ, η οποία τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται στην αρμοδιότητα του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως “πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί“.

Ο υπουργός, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 τόνισε πως η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών δεν κάνει καλά την δουλειά της, αφού, όπως είπε, μέσω διαρροών το έργο της γίνεται γνωστό στους πολίτες.

Ή έχουμε μυστική υπηρεσία ή δεν έχουμε“, ανέφερε ο υπουργός προσθέτοντας “το θεσμικό ζήτημα είναι ότι οι διαρροές που έχουν γίνει από την ΕΥΠ όλο αυτό το διάστημα, δίνουν σε μένα την αίσθηση ότι αυτή η υπηρεσία πληροφοριών όπως λειτουργεί είναι παντελώς άχρηστη δυστυχώς, πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί. Γιατί το πραγματικά θεσμικό ζήτημα για μένα δεν είναι εάν παρακολουθούσε έναν υπουργό νόμιμα, αλλά πως ό,τι κάνει πρέπει να παραμένει μυστικό”.

“Το να πηγαίνουν αυτά που κάνει η ΕΥΠ στο Documento δείχνει πως δεν λειτουργεί σωστά. Τελεία”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ 2:47

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα