Γερουλάνος από τα Ανώγεια: Θα εμπνεύσουμε τον κόσμο να μας ακολουθήσει

Γερουλάνος από τα Ανώγεια: Θα εμπνεύσουμε τον κόσμο να μας ακολουθήσει
Ο Παύλος Γερουλάνος EUROKINISSI

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κρήτη με επίσκεψη στα Ανώγεια.

Στα Ανώγεια ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κρήτη ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε συναντήσεις με φίλους και στελέχη, αλλά και με τον Δήμαρχο Ανωγείων κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη. Ιδιαίτερες στιγμές της περιοδείας ήταν η κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος αλλά και η επίσκεψή του στην οικία του Νίκου Ξυλούρη.

Ο ίδιος δήλωσε για τις εσωκομματικές διεργασίες, στο τοπικό μέσο ενημέρωσης anogi.gr: «Ο κόσμος ζητάει ενότητα, νηφαλιότητα, αλλά ζητάει και ένα πρόγραμμα που θα μας προχωρήσει μπροστά. Θα πάμε μπροστά, θα πάμε με το δικό μας σχέδιο και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο να ακολουθήσει.

Ειδικότερα για την επίσκεψή του στα Ανώγεια ανέφερε: Η επίσκεψη στα Ανώγεια είναι πάντα γεμάτη με συναισθήματα και με πάθος, διότι είναι ένα μέρος το οποίο συμπυκνώνει όλη τη λεβεντιά της Κρήτης, την ιστορική σημασία και συμβολή του νησιού σε οτιδήποτε χτίσαμε σαν Ελλάδα και όπως καταλαβαίνεται η συγκίνηση μου είναι πολύ μεγάλη όταν βρίσκομαι εδώ. Οι αντιδράσεις, η ζεστασιά και οι χαιρετισμοί του κόσμου στους δρόμους και στα καφενεία, ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κανείς. Νιώθω πολύ κοντά στο χωριό και είναι τιμή μου που με καλωσορίσατε με αυτόν τον τρόπο».

Μετά την Κρήτη ο Παύλος Γερουλάνος θα συνεχίσει την περιοδεία του με επόμενους σταθμούς την κεντρική Μακεδονία και τη Δυτική Ελλάδα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα