Η Δόμνα Μιχαηλίδου εμβολιάστηκε με AstraZeneca

Η Δόμνα Μιχαηλίδου εμβολιάστηκε με AstraZeneca
Η Δόμνα Μιχαηλίδου Eurokinissi

Τι δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δ. Μιχαηλίδου για τις αμφιβολίες που υπάρχουν σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Το εμβόλιο της AstraZeneca έκανε την Μ. Τρίτη στο εμβολιαστικό κέντρο Κ.Ε.Φ.Ο.Κ. η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

“Όλους αυτούς τους μήνες περίμενα να έρθει η σειρά μου ώστε και στις πολύ συχνές επισκέψεις μου στα γηροκομεία, στα κέντρα αναπηρίας, να μπορώ να τα επισκέπτομαι με απόλυτη ασφάλεια, αλλά και στο σπίτι με τους δικούς μου που είναι ευάλωτες ομάδες να τους επισκέπτομαι με απόλυτη ασφάλεια”, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Live News στο Mega.

“Υπάρχει ένας φόβος και μια αγωνία η οποία πάντα υπάρχει σε κάτι που είναι άγνωστο. Εχθές βγήκε η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμού και μίλησε για την ασφάλεια του εμβολίου και στην περίοδο της κύησης. Όμως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επειδή ακόμα τα στοιχεία είναι λίγα δίνεται η συμβουλή σε γυναίκες που είναι έγκυες ή άμεσα θέλουν να τεκνοποιήσουν να αποφύγουν αυτό το εμβόλιο”, πρόσθεσε ερωτηθείσα για τις αμφιβολίες που υπάρχουν σχετικά με το εν λόγω εμβόλιο.

“Δεν έχω παρενέργειες, ένα μικρό βάρος στο χέρι το οποίο είναι αντίστοιχο του εμβολίου της γρίπης. Έχω ακούσει για συμπολίτες μας που μπορεί να ανεβάσουν πυρετό προς το παρόν δεν έχω τίποτα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα