Η κυβέρνηση υπερασπίζεται την προβολή στη Βουλή ως στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων

Η κυβέρνηση υπερασπίζεται την προβολή στη Βουλή ως στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων
Προβολή βίντεο στη εξωτερική πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων Eurokinissi

Ο Στ. Πέτσας υποστήριξε ουσιαστικά ότι οι αντιδράσεις στρέφονται κατά τον Ενόπλων Δυνάμεων και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία υπενθυμίζοντας τη συγκυβέρνηση με Καμμένο.

Την έκπληξη της κυβέρνησης για τις αντιδράσεις στην τρισδιάστατη προβολή στη Βουλή με αφορμή την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στο πλαίσιο του briefing.

Ουσιαστικά μάλιστα παρουσίασε το 3D mapping στη Βουλή ως στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων και κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς όσους αντιδρούν, ότι διαφωνούν με αυτό.

“Πραγματικά προκαλεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει μία τέτοια αντίδραση, ιδίως την ώρα που οι Ενοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε παρατεταμένη επιφυλακή απέναντι σε ένα τείχος από τουρκικές προκλήσεις ,να διατυπώνονται αντιρρήσεις για μία πράξη απόδοσης τιμής της πολιτείας” είπε και πρόσθεσε: “Ιδίως μάλιστα όταν αυτές οι αντιρρήσεις είναι υποκριτικές, προερχόμενες από ανθρώπους που συγκυβερνούσαν με τον κ.Καμμένο”.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε επίσης ότι όλη αυτή η διαδικασία είχε συζητηθεί στη Βουλή, σε συζήτηση που είχε προκαλέσει ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας στη διάσκεψη των Προέδρων και υπενθύμισε ότι τότε κανένα από τα κόμματα και καμία από τις πολιτικές δυνάμεις δεν εξέφρασε αντιρρήσεις.

“Άρα μιλάμε για μία υποκριτική στάση η οποία πέφτει στο κενό και αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι η ομοψυχία απέναντι σε όποιες προκλήσεις και η αναγνώριση της σημασίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που σε όλες τις μετρήσεις της κοινής γνώμης εξακολουθούν να είναι πολύ ψηλά στην αξιολόγηση των πολιτών”, κατέληξε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα