Ηλιόπουλος για Οικονόμου: Προσπαθεί να πείσει οτι η αποτυχία είναι μεγάλη νίκη

Ηλιόπουλος για Οικονόμου: Προσπαθεί να πείσει οτι η αποτυχία είναι μεγάλη νίκη
Eurokinissi

Τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου αναφορικά με τη Σύνοδο Κορυφής σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

“Καταλαβαίνουμε τη μεγάλη δυσκολία του κυβερνητικού εκπροσώπου να δικαιολογήσει άλλη μια μεγάλη εθνική αποτυχία του κ. Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής, όπου η Ισπανία και η Πορτογαλία κέρδισαν εξαίρεση από το ευρωπαϊκό πλαίσιο και θα βάλουν πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου, ενώ στην Ελλάδα οι καταναλωτές θα συνεχίσουν να πληρώνουν” σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε το βέτο για το πλαφόν στο φυσικό αέριο στην ΕΕ.

Κατά τον Νάσο Ηλιόπουλο “καλό είναι να μην περνά τους Έλληνες πολίτες για ανόητους, προσπαθώντας να τους πείσει ότι η αποτυχία είναι μεγάλη νίκη. Και ότι κερδήθηκε δήθεν και με απειλή βέτο. Εδώ δε μπορεί να βάλει βέτο στα καρτέλ της αισχροκέρδειας στην Ελλάδα που έχουν ήδη κερδίσει 1,4 δις στη πλάτη των καταναλωτών, θα βάλει στο Συμβούλιο Κορυφής;”.

“Αυτή είναι όμως είναι η διαφορά ανάμεσα σε προοδευτικούς ηγέτες, όπως ο Κόστα και ο Σάντσεθ, που παλεύουν για το συμφέρον των λαών τους και στον νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη” καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα