Ηλιόπουλος για efood: Η αντεργατική μεταρρύθμιση ξηλώνεται μέσα από τους αγώνες της κοινωνίας

Ηλιόπουλος για efood: Η αντεργατική μεταρρύθμιση ξηλώνεται μέσα από τους αγώνες της κοινωνίας
Nick Paleologos / SOOC

"Ο αγώνας και η αλληλεγγύη κέρδισαν τους σχεδιασμούς κυβέρνησης και εργοδοσίας" αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος και προσθέτει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση "για να ακυρωθεί η δυνατότητα ασυδοσίας που έφερε ο νόμος Χατζηδάκη".

“Η προσπάθεια για μαζική μετατροπή εργαζομένων σε αυτοαπασχολούμενους στον χώρο των διανομέων ανατράπηκε. Ο αγώνας των εργαζομένων και η αλληλεγγύη της κοινωνίας κέρδισαν τους σχεδιασμούς κυβέρνησης και εργοδοσίας” αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο facebook με αφορμή την ανακοίνωση της efood στην οποία γνωστοποιεί οτι μετατρέπει τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σημειώνει πως “ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για να ακυρωθεί η δυνατότητα ασυδοσίας που έφερε ο νόμος Μητσοτάκη/Χατζηδάκη. Να κατοχυρωθεί και νομοθετικά η μισθωτή σχέση και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτή για το σύνολο των εργαζόμενων διανομέων”.

“Η αντεργατική μεταρρύθμιση ξεκίνησε να ξηλώνεται μέσα από τους αγώνες της κοινωνίας. Σύντομα θα είναι συνολικά παρελθόν!” καταλήγει στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα