Ηλιόπουλος : “Ο Μητσοτάκης οφείλει να διαγράψει άμεσα τον Καλλιάνο”

Ηλιόπουλος : “Ο Μητσοτάκης οφείλει να διαγράψει άμεσα τον Καλλιάνο”
Νάσος Ηλιόπουλος ΕΦΗ ΣΚΑΖΑ / EUROKINISSI

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι σιωπά και καλεί εκ νέου τον πρωθυπουργό να διαγράψει τον Γιάννη Καλλιάνο, μετά την ανάρτησή του σχετικά με την υπόθεση Σεμέδο.

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει σε δήλωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος, αναφορικά με την ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της κυβέρνησης επέλεξε να πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της ανήλικης καταγγέλλουσας για βιασμό, σε μία δικαστική υπόθεση που παραμένει ανοιχτή.

Ο βουλευτής της ΝΔ, τοποθετήθηκε με την ανάρτησή του για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ, δεν παύει να είναι κατηγορούμενος.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος καλεί τον πρωθυπουργό να διαγράψει άμεσα τον Γιάννη Καλλιάνο, τονίζοντας πως “αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή”.

Ακολουθεί η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

“Έχουν περάσει δύο μέρες από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρμόδιας Τομεάρχη του ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να τοποθετηθούν για την εμετική ανάρτηση του βουλευτή Καλλιάνου. Δύο μέρες αρνούνται να το πράξουν και σιωπούν. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή. Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα