ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ

Ο Γιάννης Καλλιάνος (Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 1978) είναι Έλληνας παρουσιαστής μετεωρολογικών δελτίων, μαθηματικός και πολιτικός. Στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, εκλέχθηκε βουλευτής στην περιφέρεια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία. Κατάγεται από το Δρέπανο Αργολίδας. Έχει εργαστεί στην ΕΤ1, την ΝΕΤ και το OPEN TV, αλλά και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Βήμα Fm, Πρώτο Θέμα, Παραπολιτικά κτλ. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως καθηγητής μαθηματικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Σήμερα, εργάζεται στο Mega Channel. Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων στη Νέα Δημοκρατία από τον Ιανουάριο του 2017 έως τις εκλογές του Ιουλίου 2019. Μέλος στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του το 2002. Το 2004 έλαβε το Μεταπτυχιακό του στο αντικείμενο «Μαθηματικά των Φυσικών και Βιομηχανικών Εφαρμογών». Το 2009 έλαβε τον δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του πάνω στα Πληροφοριακά Συστήματα και τα Δίκτυα Υπολογιστών, από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το 2007 έλαβε το Πτυχίο Στρατεύσιμων Μετεωρολόγων Παρατηρητών από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Νάσος Ηλιόπουλος

Ηλιόπουλος : "Ο Μητσοτάκης οφείλει να διαγράψει άμεσα τον Καλλιάνο"

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι σιωπά και καλεί εκ νέου τον πρωθυπουργό να διαγράψει τον Γιάννη Καλλιάνο, μετά την ανάρτησή του σχετικά με την υπόθεση Σεμέδο.

Οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννης Καλλιάνος

Ανάρτηση-ντροπή γεμάτη σεξισμό από τον βουλευτή της ΝΔ, Καλλιάνο - Ζητείται παρέμβαση Μητσοτάκη

Για "φιλήδονη κοπέλα", που καταγγέλλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο, έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, επιτιθέμενος στη 17χρονη της υπόθεσης Σεμέδο. Αναγκάστηκε να ανασκευάσει μετά την θύελλα αντιδράσεων.