Ηλιόπουλος σε Κουμουτσάκο: “Ο βιασμός ήταν και έμεινε κακούργημα”

Ηλιόπουλος σε Κουμουτσάκο: “Ο βιασμός ήταν και έμεινε κακούργημα”
Νάσος Ηλιόπουλος EUROKINISSI

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος διέγραψε το tweet στο οποίο είπε πως ο δράστης του Κολωνού θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα, όπως θα ίσχυε με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου.

Την αντίδραση του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου προκάλεσε μία ανάρτηση του Γιώργου Κουμουτσάκου στο Twitter, σχετικά με την υπόθεση στον Κολωνό και τους νόμους για τον βιασμό.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είχε γράψει πως ο δράστης του Κολωνού θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα, όπως θα ίσχυε με το νόμο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ λίγο αργότερα διέγραψε το tweet του.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε πως ο βιασμός ήταν και έμεινε κακούργημα, τονίζοντας πως παράλληλα θεσπίστηκε ότι σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός, ενώ δήλωσε πως ο κ. Κουμουτσάκος θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για το ψέμα του.

Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

“Ο Γιώργος Κουμουτσάκος έσβησε το τουίτ, χωρίς το θάρρος να ζητήσει συγνώμη για το ψέμα. Ο βιασμός ήταν και έμεινε κακούργημα, επίσης ορίσθηκε ότι σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός (δηλαδή αυστηρότερο πλαίσιο). Τα πληρωμένα τρολ συνεχίζουν τη λάσπη, εδώ χωρίς ντροπή ξέπλεναν τον Λιγνάδη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα