Ηλιόπουλος: “Τα κέρδη των ιδιωτικών κλινικών είναι πιο σημαντικά από τις ζωές των ανθρώπων”

Ηλιόπουλος: “Τα κέρδη των ιδιωτικών κλινικών είναι πιο σημαντικά από τις ζωές των ανθρώπων”
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας πως "ο κ. Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση του ΕΣΥ".

Ιδιαίτερα επικριτικός κατά της κυβέρνησης, σχετικά με τη διαχείριση της επιδημίας και του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε σημερινή του ανάρτηση στο Facebook.

“Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε με τις δηλώσεις του ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση του ΕΣΥ. Θα στηρίξει τις ιδιωτικές κλινικές που αντί να συμβάλουν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας, την είδαν ως μια τεράστια ευκαιρία κερδοσκοπίας”, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ συνέχισε: “Το δημόσιο σύστημα υγείας χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Για να σταματήσει να είναι σύστημα μιας νόσου. Με βάση τα επίσημα στοιχεία το 2020 υπήρξαν περισσότερες από 9.000 απώλειες που καταγράφονται ως υπερβάλλουσα θνησιμότητα. Το τραγικό αποτέλεσμα δηλαδή της μονοθεματικής λειτουργίας του ΕΣΥ.

Για άλλη μια φορά η ΝΔ υποστηρίζει ότι τα κέρδη των ιδιωτικών κλινικών είναι πιο σημαντικά από τις ζωές των ανθρώπων. Να μην τους αφήσουμε να υλοποιήσουν αυτή την πολιτική”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα