Υποψήφιος με τη ΝΔ ο πρώην εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο πρώην εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας

Η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου και πρώην εκπροσώπου τύπου του Ποταμιού με τη ΝΔ στην Α Αθηνών κλείδωσε μετά από συνάντηση σήμερα με τον Μητσοτάκη

Υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α Αθηνών στις εθνικές εκλογες θα είναι ο δημοσιογράφος και πρωην εκπροσωπος του Ποταμιου Δημήτρης Τσιόδρας.

Η σχετική απόφαση ελήφθη το πρωί σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή. Ήταν όμως αναμενόμενη από την ώρα που ο κ.Τσιόδρας αποχώρησε από το Ποτάμι και συνιστά προφανώς ένα ακόμη άνοιγμα Μητσοτάκη προς το κέντρο με στόχο το φιλελεύθερο μετριοπαθές εκλογικό ακροατήριο.

Μετά τη συνάντηση ο Δημήτρης Τσιόδρας έκανε την εξής δήλωση:
“Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει σύντομα να αποτελέσει παρελθόν. Στις εκλογές που έρχονται πράγματι υπάρχουν διλήμματα, αλλά δεν είναι αυτά που θέτει ο κ.Τσίπρας. Τα διλήμματα είναι καθήλωση στη μιζέρια ή ανάπτυξη, ευρωπαϊκός δρόμος ή τριτοκοσμικές ιδεοληψίες, ευτελισμός των θεσμών ή ενίσχυση της δημοκρατίας. Υποστηρίζω εδώ και καιρό την ανάγκη ενός μεγάλου μετώπου των φιλοευρωπαϊκών, φιλελεύθερων, πραγματικά προοδευτικών δυνάμεων που με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη νέα εποχή. H προοπτική αυτή χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολιτική και κοινωνική στήριξη από δυνάμεις και ανθρώπους ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι παρών. Αυτό που ζούμε δεν μας αξίζει. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές μας και να κάνουμε σημαία τα μεγάλα που μας ενώνουν.

Ο κ.Τσιόδρας μαλιστα αύριο πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα “Ο δρόμος για έξοδο απο την κρίση” στην οποία θα μιλήσουν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Περικλής Βαλλιάνος, ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Καιρίδης και η πολιτική αναλύτρια Μαριάννα Πυργιώτη, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα