Καμμένος: Οι... υδατάνθρακες είναι ελληνικοί

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Ομιλίες για την σύσταση ή μη προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ// Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλλήνων Πάνος Καμμένος (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Ομιλίες για την σύσταση ή μη προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ// Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλλήνων Πάνος Καμμένος (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Απίστευτο σαρδάμ του Πάνου Καμμένου στη Βουλή. Είπε 3 φορές τους υδρογονάθρακες... υδατάνθρακες (Vids)

Τους υδρογονάνθρακες και τους... υδατάνθρακες, μπέρδεψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή, την ώρα που μίλαγε για την ΑΟΖ, σκορπώντας όπως είναι φυσικό γέλιο.

"Για ποιο λόγο ρωτάει ο κύριος Ολάντ, μιλήσατε για ευρωπαϊκή ΑΟΖ και για ευρωπαϊκό ορυκτό πλούτο", λέει στην ομιλία του και συνεχίζει: για ευρωπαϊκούς υδατάνθρακες

Και συνεχίζει για δεύτερη φορά και λέει: "Δεν είναι ευρωπαϊκοί υδατάνθρακες, δεν είναι ευρωπαϊκή ΑΟΖ, ελληνική είναι η ΑΟΖ και ελληνικοί είναι οι... υδατάνθρακες (ναι, το επαναλαμβάνει για τρίτη φορά!) και το φυσικό αέριο".

Το απίστευτο σαρδάμ του κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ το γεγονός ενέπνευσε χρήστες του διαδικτύου, όπως ο Nick Peep που έφτιαξε βίντεο υπό το τίτλο "υδατάνθρακες ΜISΚO".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος στη Βουλή για υδατάνθρακες

SHARE:

24Media Network