Καστανίδης: Μετά τη δικτατορία, όλες οι μεγάλες τομές οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ

Καστανίδης: Μετά τη δικτατορία, όλες οι μεγάλες τομές οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ
Ο Χάρης Καστανίδης (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Στην πρόοδο που σημείωσε η χώρα, όταν στο "τιμόνι" βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε ο Χάρης Καστανίδης. Τι είπε για την διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών.

Στη Λάρισα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής του κόμματος Χάρης Καστανίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του, λίγες ημέρες πριν την εσωκομματική διαδικασία των εκλογών στις 5 Δεκεμβρίου.

Σφοδρή κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης, αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού, άσκησε ο κ. Καστανίδης, σημειώνοντας πως “πρέπει να διδαχτεί από το παράδειγμα της Πορτογαλίας και να αφήσουν επιμέρους υπουργοί και επιδημιολόγοι μία ακατάσχετη πολυλογία που πολλές φορές δημιουργεί σύγχυση να θέσουν σε έναν την εκστρατεία εμβολιασμού και επικοινωνίας”.

Στη συνέχεια, σχετικά με τους εμβολιασμούς, τόνισε πως “δεν είναι δυνατόν ο σκληρός πυρήνας του κράτους με κοινωνικές ομάδες όπως τα σώματα ασφαλείας, οι ένοπλες δυνάμεις και η εκκλησία να έχουν χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού από άλλες κατηγορίες των Ελλήνων, άρα θα πρέπει να υπάρξει ειδική πρόνοια από το κράτος γιατί είναι αντιφατικό άλλους να τους στέλνεις μέχρι και σε αναστολή και για άλλους να μην έχεις κανένα μέτρο”.

Στη Λάρισα ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης larissanet.gr

Για τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, αλλά και τους υπόλοιπους πέντε υποψήφιους, ανέφερε ότι προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν την παράταξη να ανοίξει τις φτερούγες της, ενώ απηύθυνε πρόσκληση για να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές από φίλους του κόμματος.

Τέλος, ο κ. Καστανίδης αναφέρθηκε στις νομοθετικές, αλλά και σε άλλες πολιτικές πρωτοβουλίες που πήρε το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, δίνοντας έμφαση στα “έργα” του κόμματος.

“Έχει αποδειχθεί ιστορία πως η χώρα προόδευσε πάντοτε όταν στο τιμόνι της διακυβέρνησης βρισκόταν η δημοκρατική παράταξη. Όλες οι μεγάλες τομές άλλωστε μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ”, ανέφερε ο Χάρης Καστανίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version