Κατά Παπαμιμίκου- Βασίλη Γεωργιάδη και με το Μητσοτάκη ο γραμματέας της ΔΑΠ

Κατά Παπαμιμίκου- Βασίλη Γεωργιάδη και με το Μητσοτάκη ο γραμματέας της ΔΑΠ

Δήλωση για τα πρωτοφανή γεγονότα στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ έκανε ο Γιάννης Αναστασόπουλος

Κατά της ομάδας Ανδρέα Παπαμιμίκου – Βασίλη Γεωργιάδη και με το πλευρό των μητσοτακικών τάχθηκε ο γραμματέας της ΔΑΠ Γιάννης Αναστασόπουλος.

Ο γραμματέας της φοιτητικής νεολαίας πήρε έτσι θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μετά τα πρωτοφανή γεγονότα στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τα οποία έχουν οδηγήσει σε πόλεμο μεταξύ της ηγεσίας του κόμματος και της ηγεσίας της νεολαίας παίρνοντας σαφή θέση υπέρ της πρώτης.

Ο κ.Αναστασόπουλος δήλωσε ειδικότερα:

“Ως Γραμματέας της μεγαλύτερης φοιτητικής παράταξης και ως μέλος του Ε.Γ της ΟΝΝΕΔ εκφράζω τον αποτροπιασμό μου και καταθέτω την καταγγελία μου για όσα έγιναν ή μάλλον δεν έγιναν το περασμένο Σάββατο στο 10ο Συνέδριο της Οργάνωσης. Το αναμφισβήτητο γεγονός οτι δεν διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη των μελών της νέας Κ.Ε καταρρακώνει τις δημοκρατικές αρχές και αξίες που διαχρονικά διέπουν την νεολαία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Τα εικονικά αποτελέσματα που αναρτήθηκαν με φανταστικούς αριθμούς «ψηφισάντων» και «σταυρών προτιμήσεως», προσβάλλουν τη νοημοσύνη του κάθε Δαπίτη, Οννεδίτη αλλά και του κάθε Έλληνα πολίτη. Αντί η ΟΝΝΕΔ με τις παρακαταθήκες της να αποτελέσει την πρωτοπορία στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού του Κόμματος από τον νέο Αρχηγό Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίζεται ως ένα παλαιοκομματικό και αναχρονιστικό κομματικό φέουδο το οποίο λυμαίνονται νέοι στην ηλικία μα φθαρμένοι στις αντιλήψεις παράγοντες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη Πρόεδρος μέσα από μια ανοιχτή διαδικασία με τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Οργανώνει τη Παράταξη σε μια νέα, σύγχρονη βάση, ως το πρόκριμα της νέας κοινωνίας που οραματίζεται. Δεν αξίζει η προσπάθεια αυτή να υπονομεύεται μέσα από τον ίδιο του τον κομματικό φορέα και κυρίως από τη νεολαία του. Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε τώρα. Το οφείλουμε στις αρχές μας. Το οφείλουμε στο νέο Αρχηγό”.

Εν τω μεταξύ αν και η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε αποτελέσματα για την ΚΕ της νεολαίας και τους συνέδρους που θα στείλει στο συνέδριο του κόμματος, είναι αμφίβολο κατά πόσον αυτά θα γίνουν αποδεκτά από Συγγρού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα