Κατρούγκαλος: Το κόμμα και η εκπροσώπηση της χώρας στο εξωτερικό ένα και το αυτό;

Κατρούγκαλος: Το κόμμα και η εκπροσώπηση της χώρας στο εξωτερικό ένα και το αυτό;
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Την αναπαραγωγή του βίντεο για την άφιξη των Rafale στην Ελλάδα από το Προξενείο της χώρας στη Νέα Υόρκη σχολίασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος ζητώντας εξηγήσεις από τον Νίκο Δένδια.

Μετά τις ανδράσεις που προκάλεσε η ενέργεια της Νέας Δημοκρατίας να ανεβάσει video στο twitter το οποίο “προπαγανδίζει” την έλευση των Rafale, ο Γιώργος Κατρούγκαλος με νέα του ανάρτηση στα social media κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν κρατάει πλέον τα προσχήματα και εξισώνει την εκπροσώπηση της χώρας στο εξωτερικό με το ίδιο το κόμμα.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι στον επίσημο λογαριασμό του Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, προβάλλεται το εν λόγω βίντεο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα ο κ. Κατρούγκαλος αναρωτιέται αν ο Νίκος Δένδιας εγκρίνει τη συγκεκριμένη κίνηση.

“Μια ακόμη απίστευτη πρώτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη: το Προξενείο μας στη Νέα Υόρκη αναπαράγει στον επίσημο λογαριασμό του το κομματικό βιντεάκι της ΝΔ!

Χωρίς προσχήματα πλέον; Το κόμμα κ η εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό ένα κ το αυτό;

Εγκρίνει ο κ. Δένδιας;”, έγραψε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.Το κόμμα κ η εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό ένα κ το αυτό;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version