ΚΙΝΑΛ για Κουφοντίνα: Δεν πρέπει ένας στυγερός τρομοκράτης να γίνει δήθεν σύμβολο αγωνιστικότητας

ΚΙΝΑΛ για Κουφοντίνα: Δεν πρέπει ένας στυγερός τρομοκράτης να γίνει δήθεν σύμβολο αγωνιστικότητας
Ο Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

"Η κυβέρνηση, που δημιούργησε το πρόβλημα, οφείλει να βρει λύση" δήλωσε ο Π. Χρηστίδης αναφορικά με το θέμα του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα.

Να βρει λύση στο θέμα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, καλεί την κυβέρνηση το Κίνημα Αλλαγής, προκειμένου ένας στυγερός τρομοκράτης να μην μετατραπεί σε “δήθεν σύμβολο αγωνιστικότητας”.

“Στην υπόθεση της απεργίας πείνας του Δ. Κουφοντίνα, η Κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε στους δικούς της άστοχους χειρισμούς. Δική της είναι η νομοθετική διάταξη για την μεταγωγή του στη φυλακή αρχικής κράτησης (Κορυδαλλός). Τα δε, μετέπειτα  διαδικαστικά τεχνάσματα (επίκληση κορονοϊού) την εκθέτουν ακόμα περισσότερο” ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Και πρόσθεσε: “Η Δημοκρατία τιμωρεί, δεν εκδικείται, δεν εκβιάζεται. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να αφήσει ένας στυγερός, κατά συρροή δολοφόνος, αμετανόητος τρομοκράτης, να γίνει δήθεν σύμβολο αγωνιστικότητας. Η Κυβέρνηση -που δημιούργησε το πρόβλημα- οφείλει να βρει λύση, ώστε να αποφευχθεί ο θάνατος του από απεργία πείνας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version