ΚΙΝΑΛ: “Η ευθύνη του κ. Προέδρου είναι μεγάλη και εύλογα ζητούνται εξηγήσεις”

ΚΙΝΑΛ: “Η ευθύνη του κ. Προέδρου είναι μεγάλη και εύλογα ζητούνται εξηγήσεις”
Ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο Eurokinissi

Η Ευαγγελία Λιακούλη θέτει ορισμένα ερωτήματα προς τον Κώστα Τασούλα, αν γνώριζε και ενέκρινε τις ομιλίες των μελών του τάγματος Αζόφ στη Βουλή.

Για εύλογα ερωτήματα που προκλήθηκαν μετά την ομιλία μέλους μέλους του Τάγματος Αζόφ στη Βουλή, κάνει λόγο η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη.

Σε δήλωσή της, η κ. Λιακούλη αναφέρει τα εξής:

“Σήμερα απευθύνθηκε στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ο Πρόεδρος της Ουκρανίας κ Ζελένσκι. Στο πρόσωπο του Ουκρανού Προέδρου, είδαμε τον ουκρανικό λαό και τα δεινά που υφίσταται από τη βάρβαρη εισβολή της Ρωσίας στη χώρα του και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που καταδικάσαμε απερίφραστα από την πρώτη στιγμή. Αυτό που μας κατέστη γνωστό στη Διάσκεψη των Προέδρων ήταν η ομιλία του κ Ζελένσκι και μόνο.

Το ερώτημα που ευθέως τίθεται είναι αν ο Πρόεδρος της Βουλής γνώριζε και ενέκρινε τις ομιλίες προσώπων που δεν είχαν καμία θεσμική αρμοδιότητα και για τις οποίες δεν υπήρξε καμία ενημέρωση. Η ευθύνη του κ. Προέδρου είναι μεγάλη και εύλογα ζητούνται εξηγήσεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα