ΚΙΝΑΛ: Καταδικάζουμε τον τραυματισμό του αστυνομικού – Να απομονώσουμε τους οπαδούς της βίας

ΚΙΝΑΛ: Καταδικάζουμε τον τραυματισμό του αστυνομικού – Να απομονώσουμε τους οπαδούς της βίας
Τραυματισμός αστυνομικού κατά τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη, 9 Μαρτίου 2021 Eurokinissi

"Όλοι μαζί να απομονώσουμε τους οπαδούς της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ καταδικάζοντας απερίφραστα τον τραυματισμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που οδήγησε στον τραυματισμό αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου αναφέρει πως την ώρα που οι πολίτες πληροφορούνται ότι σήμερα είχαμε ρεκόρ κρουσμάτων, κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά.

«Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας στήνοντας ένα σκηνικό σύγκρουσης, πόλωσης και διχασμού με θύματα τη δημόσια υγεία, την οικονομία, την κοινωνία και τελικά και την δημοκρατική ομαλότητα. Αυτό το σκηνικό επιβάλλεται να ανατραπεί», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής. Καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να απομονώσουν τους οπαδούς της βίας, από όπου και αν προέρχονται.

«Η χώρα και η κοινωνία μας έχουν ανάγκη ένα εθνικό σχέδιο για να τελειώνουμε με την πανδημία και να δουλέψουμε με σχέδιο και ενότητα για την επόμενη μέρα.

Επιβάλλεται να διεξαχθεί άμεσα συζήτηση στη Βουλή μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων για την κατάσταση που δημιουργείται», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα