ΚΙΝΑΛ – Παύλος Γερουλάνος: “Θα πάω μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως αποφάσεων άλλων”

ΚΙΝΑΛ – Παύλος Γερουλάνος: “Θα πάω μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως αποφάσεων άλλων”
Ο Παύλος Γερουλάνος EUROKINISSI

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει μέχρι τέλους στην κούρσα διαδοχής της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του κόμματος.

«Αυτή την ώρα όλοι μας θα κάνουμε καλό και για τη χώρα μας και για τον χώρο αν επικεντρωθούμε στις πολιτικές, που μπορούν να πάνε τα πράγματα μπροστά. Θα το πάμε μέχρι τέλους, διότι αυτό το μήνυμα, το οποίο έχουμε είναι θετικό, είναι εποικοδομητικό, πιστεύουμε πως κάνει καλό στον τόπο.»

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Γερουλάνος, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραμείνει μέχρι τέλους στην κούρσα διαδοχής της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του κόμματος, ανεξαρτήτως των αποφάσεων και μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Κάνουμε μια καμπάνια στον κόσμο που έχει γυρίσει την πλάτη στην κάλπη. Είναι περίπου δύο εκατομμύρια ψηφοφόροι, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν πάνε καν να ψηφίσουν και πόσοι ακόμα ψηφίζουν κόμματα με μισή καρδιά. Σκοπός της καθόδου μου δεν είναι να κανιβαλίσω από τα υπάρχοντα, αλλά να ανοίξουμε έναν διάλογο με ανθρώπους που δεν εμπιστεύονται πια την πολιτική και να μιλήσουμε για θέματα, που αφορούν την Ελλάδα του Αύριο. Και αυτή είναι η υποψηφιότητά μου.»

«Σήμερα έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα μέσα στην κοινωνία, στα οποία η σημερινή κυβέρνηση σπάνια δίνει λύσεις και η αξιωματική αντιπολίτευση ποτέ δεν κάνει εποικοδομητικές προτάσεις», συνέχισε ο κ. Γερουλάνος, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει έτοιμος να παραδειγματιστεί σε συγκεκριμένους τομείς, ακόμα από πολιτικές που εφαρμόζει ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζ.Μπάιντεν στις ΗΠΑ.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω στην Αμερική οι Προοδευτικοί να είναι πιο μπροστά από τους Ευρωπαίους. Κοιτάξτε τι κάνουν. Στηρίζουν την κοινωνία για να δημιουργήσει. Δεν είναι φιλοαμερικανισμός. Είναι προοδευτικές προτάσεις, οι οποίες δουλεύονταν για χρόνια εκεί, που τώρα ένας Πρόεδρος, ο πρώτος που το κάνει αυτό, παίρνει αυτές τις προτάσεις και τις εφαρμόζει στην αμερικανική κοινωνία. Και η μεγάλη διαφορά είναι ότι δημιουργεί ασφάλεια μέσα στην κοινωνία, ώστε η κοινωνία να δημιουργήσει ελεύθερα. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε σήμερα και όχι να κάνουμε την πολιτική του ΄90, όπου λέγαμε ότι φτιάχνοντας έναν δρόμο, δημιουργούμε πλούτο.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα