ΚΚΕ: Αποχωρεί από την ψηφοφορία για τα διπλώματα οδήγησης

ΚΚΕ: Αποχωρεί από την ψηφοφορία για τα διπλώματα οδήγησης
Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ. Eurokinissi

Οι βουλευτές του ΚΚΕ κάνουν λόγο για προκλητική τακτική από την κυβέρνηση να καταθέτει νομοσχέδια με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και τροπολογίες άσχετες με το περιεχόμενό τους.

Την αποχώρησή της από την ψηφοφορία για τα διπλώματα οδήγησης ανακοίνωσε η κοινοβουλευτική ομάδα του Κομμουνιστικού Κόμματος, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για “απαράδεκτη” τακτική να καταθέτει τροπολογίες εκπρόθεσμες και άσχετες με το νομοσχέδιο που συζητείται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατήγγειλε την τακτική της κυβέρνησης, με την επανειλημμένη κατάθεση νομοσχεδίων με την διαδικασία του κατεπείγοντος, χωρίς να δίνει το χρόνο μελέτης και προετοιμασίας και για αυτόν το λόγο αποχώρησε από τη χθεσινή συνεδρίαση της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, προειδοποιώντας την κυβέρνηση να σταματήσει αυτή την τακτική”.

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

“Σήμερα, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, η κυβέρνηση επιμένει στην προκλητική της τακτική καταθέτοντας εκπρόθεσμες τροπολογίες, άσχετες με το νομοσχέδιο που συζητείται, με ρουσφετολογικό και φωτογραφικό περιεχόμενο, όπως για παράδειγμα η τροπολογία για την αλλαγή των προσόντων του Διοικητή της ΕΥΠ.”

“Το ΚΚΕ τοποθετήθηκε κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, το οποίο και καταψηφίζει και ζήτησε επανειλημμένα την απόσυρση όλων των τροπολογιών,  αλλά η κυβέρνηση επιμένει στην τακτική της. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, για να μη νομιμοποιήσει αυτή την απαράδεκτη διαδικασία θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία” καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα