Κοντονής σε Χ.Α.: Για του Χριστού την πίστη την Αγία σκοτώσατε το Φύσσα;

Κοντονής σε Χ.Α.: Για του Χριστού την πίστη την Αγία σκοτώσατε το Φύσσα;
Ο Σταύρος Κοντονής στην συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και άλλες διατάξεις", Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Πανδαιμόνιο στη Βουλή μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

“Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στου Χριστού την πίστη την αγία. Για του Χριστού την πίστη την Αγία σκοτώσατε τον Φύσσα; Για του Χριστού την πίστη την αγία κυνηγάτε τους μετανάστες;” είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που φώναζαν προς το μέρος του υπουργού.

“Υπάρχουν αμετακλητες καταδικές για του Χριστού την Πίστη την αγία; Μήν μπλέκετε τη Θρησκεία και το Χριστιανισμό με τις αθλιότητες και τη δολοφονική δράση σας. Ο Χριστιανισμός είναι η θρησκεία της αγάπης και εσείς είστε η πολιτική παράταξη του μίσους και της μισαλλοδοξίας.” είπε ο υπουργός.

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατηγορώντας τον κ.Κοντονή για ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα