Κώστας Μπακογιάννης: Αυτονόητη η συμμετοχή μου σε ένα debate

Κώστας Μπακογιάννης: Αυτονόητη η συμμετοχή μου σε ένα debate
Κώστας Μπακογιάννης Eurokinissi

Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε πρόθυμος να συμμετάσχει σε ένα τηλεοπτικό debate με τους υποψήφιους επικεφαλής των παρατάξεων για τον Δήμο της Αθήνας. Η επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΡΤ μετά από αυτή του Χάρη Δούκα.

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα με την οποία δηλώνει την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό debate με τους υποψήφιους επικεφαλής των παρατάξεων για τον Δήμο της Αθήνας, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, έστειλε την Πέμπτη (31/8) ο Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», Κώστας Μπακογιάννης.

Η κίνηση αυτή, έρχεται σε συνέχεια αυτής του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο οποίος νωρίτερα έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, ζητώντας τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για τον Δήμο Αθηναίων.

Στην επιστολή του ο κ. Μπακογιάννης, σημειώνει:

«Αναγνωρίζοντας ότι η δημόσια τηλεόραση αποτελεί το μοναδικό θεσμικό βήμα για τη διεξαγωγή ενός συντεταγμένου διαλόγου ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους των πολιτικών δυνάμεων που σέβονται τις αρχές της Δημοκρατίας, παρακαλώ θεωρείστε αυτονόητη τη συμμετοχή μου. Η ξεκάθαρη παράθεση των προγραμμάτων και η σύγκριση των θέσεων όλων μας στο πλαίσιο ενός debate, μόνο χρήσιμη μπορεί να αποβεί για τους δημότες».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα