Κουτσούμπας για ανεπάρκεια αντιδραστηρίων: “Η λέξη ντροπή είναι λίγη”

Κουτσούμπας για ανεπάρκεια αντιδραστηρίων: “Η λέξη ντροπή είναι λίγη”
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας Eurokinissi

"Η κυβέρνηση αντί να λύσει άμεσα το θέμα λέει ότι φταίνε οι υγειονομικοί, γιατί επιστρέφοντας από τις διακοπές τους έκαναν τεστ", τόνισε ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Πολιτική ομιλία στο Αιγάλεω πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Μεγάλο μέρος της ομιλίας του κ. αφορούσε στη διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση.

Όπως τόνισε στην αρχή της ομιλίας του: “Χτες το πρωί, ο πρωθυπουργός εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός, ότι χθες φτάσαμε στον αριθμό των 17.000 τεστ. Χτες το απόγευμα, μάθαμε μετά την αποκάλυψη των αγωνιστών γιατρών ότι το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ενημέρωσε τις Υγειονομικές Περιφέρειες ότι δεν διαθέτει επαρκή αντιδραστήρια για την εκτέλεση των μοριακών ελέγχων για τον κορονοϊό που ζητούν τα νοσοκομεία. Τόσο θωρακισμένα τα νοσοκομεία, τόσο έτοιμη είναι η κυβέρνηση. Και μάλιστα η κυβέρνηση αντί να λύσει άμεσα το θέμα τι βρήκε να πει; Ότι φταίνε οι υγειονομικοί, γιατί επιστρέφοντας από τις διακοπές τους έκαναν τεστ”, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

“Με ποιο κριτήριο ο αναγκαίος μαζικός έλεγχος ειδικά για το υγειονομικό προσωπικό και για όσους υποβάλλονται σε τεστ, προκειμένου π.χ. να εισαχθούν σε νοσοκομεία σε χειρουργεία, βαφτίζεται “αλόγιστη χρήση”; Λελογισμένη χρήση ποια είναι; Να κάνει το τεστ όποιος μπορεί να το χρυσοπληρώσει στα ιδιωτικά διαγνωστήρια; Η λέξη ντροπή είναι λίγη!” υπογράμμισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε αποψινή του ομιλία στην εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής “Ο αγώνας για τη ζωή και την υγεία του λαού δεν μπορεί να περιμένει” στο Μπαρουτάδικο ‘Αλσος Αιγάλεω.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα