Κουμουτσάκος για πρόταση μομφής: Η ΝΔ θα εξαντλήσει κάθε συνταγματικό μέσο

Κουμουτσάκος για πρόταση μομφής: Η ΝΔ θα εξαντλήσει κάθε συνταγματικό μέσο
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος Eurokinissi

Νέα πρόταση δυσπιστίας προανήγγειλε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ. "Ο Πάνος Καμμένος θα βρεθεί στο δίλημμα ή να μην κάνει αυτά που λέει ή να ρίξει την κυβέρνηση" δήλωσε, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος με Ν.Κακλαμάνη, προειδοποίησε: "Ο Θεοδωράκης θα πρέπει να γνωρίζει ότι όλα προσμετρώνται"

«Η Συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί τετελεσμένα. Στην ψήφισή της στην ελληνική βουλή θα δοκιμαστεί η κυβέρνηση. Τα κυβερνητικά στελέχη λένε ότι αυτή η πλειοψηφία υπάρχει. Ο Πάνος Καμμένος θα βρεθεί στο δίλημμα ή να μην κάνει αυτά που λέει και θα εξαϋλωθεί ή θα ρίξει την κυβέρνηση» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η πρόταση δυσπιστίας του Ιουνίου δεν πέρασε γιατί ο Π. Καμμένος πέταξε στο πηγάδι την αξιοπιστία του. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και σε άλλο χρόνο, η ΝΔ θα εξαντλήσει κάθε συνταγματικό μέσο» είπε προαναγγέλλοντας νέα πρόταση δυσπιστίας.

«Είναι προφανές ότι η στήριξη μιας κυβέρνησης που θέλει να περάσει τη Συμφωνία, σημαίνει ότι στηρίζεται η κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν θα στηρίξουμε τη Συμφωνία: Λύση οι εκλογές. Δεν θα αφήσουμε έξω από τους χειρσμούς μας κανένα μέσο που μας δίνει το Σύνταγμα της χώρας.

Για δήλωση Κακλαμάνη στον News 24/7 στους 88,6: «Δηλώσεις για το μέλλον και τους χειρισμούς καθίστανται δεσμευτικοί εφόσον διατυπώνονται από τον Πρόεδρο του κόμματος. Ο Θεοδωράκης θα πρέπει να γνωρίζει ότι όλα προσμετρώνται. Δεν γίνεται να μην εκτιμηθεί και να μην προσμετρηθεί από τη ΝΔ η στάση του Ποταμιού στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Για αιγιαλίτιδα ζώνη: «Ο Κοτζιάς έκανε τη δήλωση ως πρώην υπουργός εξωτερικών. αυτό δείχνει το μέγεθος της αγωνίας, της επικοινωνιακής αγωνίας κυρίως του Κοτζιά» είπε ο κ. Κουμουτσάκος. Καταλόγισε επιπολαιότητα το ότι ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο κατά την τελετή. «Ο Κοτζιάς χώρισε την χώρα στη μέση. η μισή μπορεί να επεκτείνει την αιγιαλίτιδα και η άλλη μισή όχι. Αυτό δημιουργεί αρνητικές συνέπειες στο Αιγαίο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα