Κούβελος: Φαίνεται ότι είναι λάθος να παντρεύεσαι πολιτικό

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
(ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) ICON

Διαβάστε τι δηλώνει ο Ισίδωρος Κούβελος σχετικά με το ένα εκατομμύριο δολάρια. "Αν ήθελα να προστατεύσω τα χρήματα θα τα άφηνα στη Νέα Υόρκη" σημειώνει

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος,  για το ζήτημα του 1 εκατ. δολαρίων που έβγαλε στο εξωτερικό τον Μάρτιο του 2011.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5, σχολίασε την πράξη του ως απολύτως νόμιμη στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και η οποία μάλιστα "έχει καταχωρηθεί στο Πόθεν Έσχες".

Ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη υποστήριξε, ότι: "Αν ήθελα να προστατεύσω τα λεφτά μου από την ελληνική κρίση, γιατί να μην τα αφήσω στη Νέα Υόρκη;".

Ο κ. Κούβελος σημείωσε ότι η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση βουλευτικών εμβασμάτων από την Ελλάδα στο εξωτερικό οφείλεται καθαρά στο γεγονός ότι είναι παντρεμένος με την Ντόρα Μπακογιάννη.

"Φαίνεται ότι είναι λάθος να παντρεύεσαι πολιτικό. Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα. Δυστυχώς το αυτονόητο είναι ζητούμενο για την Ελλάδα. Είναι γελοίο. Είναι αίσχος".

Εν τω μεταξύ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης, ο σύζυγος της κυρίας Μπακογιάννη, θα κληθεί να δώσει γραπτές εξηγήσεις για τις κινήσεις του.

Ο κ. Κούβελος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό έτοιμος να παρέχει όποιες διευκρινίσεις του ζητηθούν.

Στον Άρειο Πάγο η Ντόρα Μπακογιάννη

Έντονη ήταν το απόγευμα της Τρίτης, η αντίδραση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία, μιλώντας στη Βουλή, άφησε αιχμές κατά του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η κα Μπακογιάννη μετέβη στον Άρειο Πάγο και ζήτησε από τον Ι. Τέντε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δημοκρατική Συμμαχία: "Άνθρακας ο θησαυρός"

Η απάντηση του Ισίδωρου Κούβελου για το εκατομμύριο

Τι δήλωναν Μπακογιάννη-Κούβελος στο "Πόθεν Έσχες"

SHARE:

24Media Network