Κρεμαστινός: Πολιτική αθλιότητα οι δηλώσεις Κωνσταντινόπουλου

Ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός
Ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός EUROKINISSI

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Δ. Κρεμαστινός, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 επαναλαμβάνοντας τη θέση του υπέρ του διαλόγου μεταξύ των κομμάτων του προοδευτικού χώρου.

Για "πολιτική αθλιότητα" έκανε λόγο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού και σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για την άποψή του ότι "ο διάλογος είναι πιο εύκολος μεταξύ ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση του Π. Καμμένου", στην οποία επέμεινε.

Και συνέχισε: "Λυπάμαι ιδιαιτέρως για την αντίδραση του Οδ. Κωνσταντινόπουλου σε βάρος μου. Μου ζητούσαν να δηλώσω ότι δεν θα υπερψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ δεν είχα δηλώσει ότι θα την υπερψηφίσω. Θα συνταχθώ με την άποψη της κοινοβουλευτικής ομάδας, θα συνταχθώ με την πλειοψηφία. Γιατί πρέπει να εμφανιζόμαστε συντεταγμένοι. Η συμφωνία των Πρεσπών έχει αναμφισβήτητα θετικά σημεία αλλά και γκρίζες ζώνες. Ο διάλογος ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ πρέπει να γίνει σε επίπεδο αρχηγών, μετά σε επίπεδο κομματικό και ύστερα να ακολουθήσει, αν ακολουθήσει, η διαμόρφωση συγκλίσεων. Δεν έγινε ποτέ πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ σε εμάς, αν γινόταν μπορεί και να συνεργαζόμασταν στη βάση προγραμματικής συμφωνίας. Το κόμμα πρέπει να έχει κόκκινες γραμμές και με βάση αυτές να αποφασίσουμε για τις μετεκλογικές συνεργασίες. Πρέπει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη να βάλει νερό στο κρασί του για να υπάρξει κυβερνητική συνεργασία". 

ADVERTISING
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το "άνοιγμα" Κρεμαστινού στον ΣΥΡΙΖΑ και η απρέπεια Κωνσταντινόπουλου

Προς λύση στο σταυρόλεξο των Πρεσπών: Ο Σταύρος, ο Γιώργος Παπανδρέου και η ΝΔ

SHARE:

24Media Network