Κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα - Πανούση τη Δευτέρα

Κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα - Πανούση τη Δευτέρα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τη Δευτέρα τον Γιάννη Πανούση, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τι θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων

Στις 10.30 το πρωί ο πρωθυπουργός θα περάσει τη πύλη της Κατεχάκη, προκειμένου να συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ραντεβού είχε καθοριστεί πως θα γίνει την προηγούμενη Τρίτη, όταν στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε διυπουργική για το μεταναστευτικό και οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κατ' ιδίαν μετά το τέλος της σύσκεψης.

Η επίσκεψη αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις και την αρθρογραφία του Γιάννη Πάνουση για την πολιτική που πρέπει να ακολουθεί η αστυνομία ασκώντας ουσιαστικά  κριτική στις κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης.

Πάντως και από τις δυο πλευρές είχε από την αρχή ξεκαθαριστεί πως δεν υπήρξε θέμα παραίτησης ή αποχώρησης του υπουργου.

Στο τραπέζι θα πέσουν όλα τα θέματα που απασχολούν το υπουργείο, το ζήτημα των προσφύγων, αλλά και οι εξελίξεις από τη λήξη της κατάληψης στο πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Μάλιστα μιλώντας για αυτό στην "Καθημερινή της Κυριακής", ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι η επέμβαση στην Πρυτανεία αποφασίστηκε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε  με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θέατρο παραλόγου στον ΣΥΡΙΖΑ. Πανούσης: Ο κ. Διαμαντόπουλος είπε απίθανα πράγματα. Ποιος εκλέγει τέτοιους ανθρώπους;

Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Διαμαντόπουλος διακινεί κείμενο που ζητά την παραίτηση Πανούση

Πανούσης για αντιεξουσιαστές: Θέλουν νεκρό. Να δώσει λύση ο Τσίπρας, αλλιώς παραιτούμαι

Κραυγή αγωνίας Γιάννη Πανούση: Πώς νοούν οι "καθαρόαιμοι" Αριστεροί την αστυνομία; Να καίγονται αστυνομικοί από κουκουλοφόρους;

SHARE: