Κυρίτσης: “Όποιος δεν γνώριζε το επίπεδο της αντιπολίτευσης, το αντιλήφθηκε χθες”

Κυρίτσης: “Όποιος δεν γνώριζε το επίπεδο της αντιπολίτευσης, το αντιλήφθηκε χθες”
Ο Γιώργος Κυρίτσης Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό, αλλά και τα μέτρα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη χθεσινή παρουσία του στη Βουλή, άσκησε ο Γιώργος Κυρίτσης μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6 και της εκπομπής “Κέντρο Ελέγχου” των Μάνου Χωριανόπουλου, Έλλης Τριανταφύλλου και Γιώργου Καρελιά.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για παραπολιτικά επιπέδου “Μακελειού” και “Παρατράγουδων”, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όποιος δεν είχε αντιληφθεί το επίπεδο της αντιπολίτευσης, το αντιλήφθηκε χθες. Τον ξέραμε, όμως, δεν τον μάθαμε και χθες.”

Ο κ. Κυρίτσης δήλωσε, επίσης, ότι δεν υπάρχει θέμα με τις διακοπές του Πρωθυπουργού.

“Αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις της ΝΔ. Θα έπρεπε να ντρέπονται, αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρουν αυτοί”, είπε χαρακτηριστικά και εκτίμησε ότι το θέμα με τη θαλαμηγό δεν θα έχει κανένα κόστος στον κόσμο της Αριστεράς.

Τάχθηκε, τέλος, υπέρ των θετικών μέτρων που εξαγγέλθηκαν, λέγοντας ότι θα κινήσουν την αγορά και απόρησε πώς προέκυψε το θέμα περί προεκλογικών παροχών, όταν ήταν γνωστές εδώ και ένα μήνα οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο, όπως είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα