Κύρκος: Το Ποτάμι θα στηρίξει τη συμφωνία των Πρεσπών

Κύρκος: Το Ποτάμι θα στηρίξει τη συμφωνία των Πρεσπών
O πρώην ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Λεωνίδας Κύρκος Eurokinissi

"Έχουν δοθεί οι αναγκαίες διευκρινίσεις από τα Σκόπια, δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή στάσης", υπογράμμισε στον News 24/7 στους 88,6 ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού.

“Το Ποτάμι θα στηρίξει τη συμφωνία των Πρεσπών” διαβεβαίωσε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

 “Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να στηριχθεί. Ο κ. Ψαριανός και ο κ. Αμυράς έχουν δηλώσει ότι δεν θα την ψηφίσουν. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την επίσημη θέση όπως επιβεβαιώθηκε στο συνέδριό μας. Προφανώς και έχω μιλήσει με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τα λέω αυτά. Το Ποτάμι στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών. Έχουν δοθεί οι αναγκαίες διευκρινίσεις από τα Σκόπια, δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή στάσης. Δεν παίζουμε με αυτά τα θέματα τις κουμπάρες.  Σε κανένα νομοσχέδιο δεν δώσαμε την ψήφο μας συνδέοντάς τα με την προκήρυξη εκλογών. Με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να συνδεθεί η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών με τις κάλπες. Το Ποτάμι πάντα στήριζε οτιδήποτε ήταν θετικό. Αυτή είναι η στάση μας και αυτή θα συνεχίσει να είναι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα