Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος με τις διαφορετικότητές του

Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος με τις διαφορετικότητές του

"Οι διαρροές είναι δύναμη και όχι αχίλλειος πτέρνα", δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αιτιολογώντας τα 31 ΟΧΙ στα προαπαιτούμενα και τα 5 ΠΑΡΩΝ

"Όλα μια χαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος με τις διαφορετικότητες του", δήλωσε μετά την ψηφοφορία στη Βουλή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

"Οι διαφορές είναι δύναμη, δεν είναι η αχίλλειος πτέρνα μας", πρόσθεσε.

Πριν την ψηφοφορία, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε στις βολές του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι "αδικούμε κατάφωρα τους εαυτούς μας όταν ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση απέναντι στα μνημόνια και τη λιτότητα".

"Δεν χρειάζονται ανάμεσα μας, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες, υψηλοί τόνοι και πολύ περισσότερο απειλές" ανέφερε, σημειώνοντας ότι "ο αγώνας μας δεν είναι για 'καρέκλες' και 'αξιώματα' αλλά για αρχές, αξίες και πολιτικές, που να υπηρετούν το λαό και τον τόπο".

Ο πρώην υπουργός ΠΑΠΕΝ τόνισε, επίσης, ότι "γυρίζουμε την πλάτη στους κοινούς μας αγώνες, όταν στην ουσία λέμε ότι μνημόνια, λιτότητα και υποταγή στους εκβιασμούς είναι μονόδρομος, ενώ λοιδορούμε κάθε πρόταση εναλλακτικής λύσης» και προσθέτει ότι «η Ελλάδα δεν έχει μέλλον ως εκβιασμένη ευρωζωνική μνημονιακή αποικία".

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μνημόνιο, Βουλή, Συμφωνία
SHARE: