Λάρισα: Στη συνοικία της Νέας Σμύρνης Τσιόδρας και Χαρδαλιάς – Τι είπαν στους Ρομά

Λάρισα: Στη συνοικία της Νέας Σμύρνης Τσιόδρας και Χαρδαλιάς – Τι είπαν στους Ρομά

Οι Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς αφού ολοκλήρωσαν την σύσκεψη στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έκαναν αυτοψία στη συνοικία της Νέας Σμύρνης. Κλείνουν οι λαϊκές αγορές, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος της Λάρισας.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την παρουσία και των κ.κ. Νίκου Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα. Το κυβερνητικό κλιμάκιο βρέθηκε στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, για να δει από κοντά τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας, κάποιοι Ρομά φωνάζοντας στο Νίκο Χαρδαλιά, ζητούσαν να μάθουν το λόγο που μπήκε ο οικισμός σε καραντίνα, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να τονίζει χαρακτηριστικά: “Να μείνετε σπίτι και να μην κάνετε τίποτα άλλο”.

Εξερχόμενος από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι θα ληφθούν όποια μέτρα είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προέκυψε στη Λάρισα με τα 20 κρούσματα κορονοϊού στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, πάντα σε διαρκή συνεννόηση με όλους τους φορείς.

Έντονος διάλογος μεταξύ Νίκου Χαρδαλιά με πολίτες στη Λάρισα:

Ο κ. Τσιόδρας προτίμησε να μην προβεί σε δηλώσεις. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης, ανέφερε σε δηλώσεις του πως κλείνουν όλες οι Λαϊκές Αγορές στη Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία, επισήμως μπαίνει σε καραντίνα ο καταυλισμός στο Κουτσόχερο και επιστρατεύεται ξενοδοχείο στη Λάρισα σε περίπτωση που χρειαστεί για νέα κρούσματα που δεν θα χωρέσουν στην «Αρωγή». Παράλληλα όπως ανέφερε ο κ. Καλογιάννης, δεν τέθηκε ως θέμα συζήτηση για ολική καραντίνα για την πόλη της Λάρισας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version