Λοβέρδος για υποκλοπές: “Προφανώς δεν είναι λόγος για να πάμε σε εκλογές”

Λοβέρδος για υποκλοπές: “Προφανώς δεν είναι λόγος για να πάμε σε εκλογές”
Ο Ανδρέας Λοβέρδος Eurokinissi

Ως ένα "σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας", αλλά όχι ικανό για να πάει η χώρα σε εκλογές, έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος, αναφορικά με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και δη, του Νίκου Ανδρουλάκη.

Την άποψη ότι δεν τίθεται λόγος να πάει η χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές, εξέφρασε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωση που θα ικανοποιεί σίγουρα την… κυβέρνηση.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ρ/σ “Status 107,7”, ερωτώμενος για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και δη, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι “προφανώς δεν είναι λόγος για να πάμε σε εκλογές”.

Η χώρα πηγαίνει σε εκλογές για άλλους λόγους. Είναι όμως σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας”, πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια άφησε υπαινιγμούς και για παρακολούθηση του ιδίου, στον απόηχο της υπόθεσης Novartis.

“Μην στέκεστε στο ατομικό. Έλεγαν ορισμένοι συνάδελφοι “ε, κι εμάς μας παρακολουθούν”. Εγώ μάλιστα θα μπορούσα να το πω αυτό, με υποθέσεις βέβαια, χωρίς στοιχεία, και για την περίοδο 17′-18′-19′, για όλους εμάς τουλάχιστον που είχαμε επίτηδες και στημένη εμπλοκή με τη Novartis.

Ξέραμε ότι ακόμη και τους λογαριασμούς μας τους άνοιξαν πριν καν δοθούν οι σχετικές νόμιμες παραγγελίες αλλά, άλλο να το λες αυτό, να το υποθέτεις, άλλο να λες ότι στη Γαλλία έγιναν παρακολουθήσεις υπουργών, του Μακρό, 30.000 πολιτών και άλλο να τα θεωρείς φυσιολογικά και να εξοικειώνεσαι με την προσβολή της δημοκρατίας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μακροσκελής δήλωσή του, απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “η περήφανη Παράταξη μαζί με την πλειοψηφία του δημοκρατικού κόσμου της χώρας, σας δείχνει την πόρτα της εξόδου από την εξουσία“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα