"Μαγείρεμα" της λίστας με τα ποσά στα ΜΜΕ φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ

"Μένουμε σπίτι"
"Μένουμε σπίτι" AP

Να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα η λίστα με τα ποσά που έλαβαν ΜΜΕ για την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι" ζητά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

"Να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα η λίστα χρηματοδότησης των 1.232 Μέσων" ζητεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον υπουργό Οικονομικών να "μην διανοηθεί να αλλοιώσει τη λίστα", ενώ την δημοσίευση της λίστας ζητεί και με βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

"Ενώ ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για ακόμη μία φορά πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για τη λίστα με τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Είπε ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες «ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου» από το Υπουργείο Οικονομικών.

Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει σήμερα τη λίστα, αφού οι εντολές για διαφήμιση με συγκεκριμένα ποσά προς κάθε Μέσο έχουν ολοκληρωθεί; Η λίστα υπάρχει και είναι ζήτημα Δημοκρατίας να δοθεί σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα.

Προειδοποιούμε, επίσης, τον Υπουργό Οικονομικών, να μην διανοηθεί να επιχειρήσει να αλλοιώσει τον κατάλογο των 1.232 Μέσων που κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα πρακτικά της Βουλής. Να μην τολμήσει να αφαιρέσει εκ των υστέρων τα ανύπαρκτα Μέσα, τα Μέσα εκτός του Οnline Μητρώου Media που παράνομα έλαβαν εντολές κρατικής διαφήμισης ή τα Μέσα που έλαβαν ποσά αναντίστοιχα με το μέγεθός τους.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι ευθύνες του ΥΠ.ΟΙΚ, όπως ήδη ισχύει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν θα είναι μόνο πολιτικές".

SHARE:

24Media Network