Μαντάς: Δεν έχουμε άνεμο αριστερής διακυβέρνησης ακόμη

Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα των εργασιών στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα των εργασιών στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Ως προς το πρόγραμμα της Αριστεράς και της παραγωγικής ανασυγκρότησης «κινούμαστε σε τεντωμένο σχοινί», τόνισε

Με αναφορά στον Νίκο Πουλατζά ξεκίνησε την ομιλία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Μαντάς. Διερωτήθηκε αν σε αυτή την πολύ κρίσιμη καμπή πνέει άνεμος αριστερής διακυβέρνησης στην χώρα. "Πνέει άνεμος αριστερής διακυβέρνησης στη χώρα που να το νιώθει ο κόσμος στην καθημερινότητά του; δεν έχουμε άνεμο αριστερής διακυβέρνησης ακόμη", είπε.

Επίσης έθεσε το ερώτημα αν έχει γίνει συζήτηση για το ποια είναι η σχέση της κυβέρνησης της Αριστεράς με το οικονομικό κατεστημένο, με το ξένο κεφάλαιο ή και ακόμη με τους διάφορους τοπικούς άρχοντες, τους «πασάδες», της κάθε περιοχής. Αναρωτήθηκε μήπως σε αυτό το πεδίο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε;».

Τόνισε ότι ως προς το πρόγραμμα της Αριστεράς και της παραγωγικής ανασυγκρότησης «κινούμαστε σε τεντωμένο σχοινί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ
SHARE:

24Media Network