Μαρία Απατζίδη: Καταγγέλλει παρενόχληση μέσω διαδικτύου – Της έστειλαν γυμνή φωτογραφία

Μαρία Απατζίδη: Καταγγέλλει παρενόχληση μέσω διαδικτύου – Της έστειλαν γυμνή φωτογραφία
Μαρία Απατζίδη INTIME NEWS

Στη δημοσιοποίηση σεξιστικού μηνύματος με ακατάλληλο και χυδαίο περιεχόμενο που δέχθηκε προχώρησε η Μαρία Απατζίδη, θέλοντας να βάλει τέλος στη "συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπών αρσενικών".

Θύμα παρενόχλησης έπεσε μέσω διαδικτύου η Μαρία Απατζίδη και η βουλεύτρια Α’ Ανατολικής Αττικής με το ΜέΡΑ 25 αποκάλυψε το χυδαίο και άκρως σεξιστικό μήνυμα που έλαβε.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, άγνωστος τής έστειλε το γενετικό του μόριο συνοδεύοντας την ακατάλληλη φωτογραφία με το μήνυμα “γεια σου μωράκι μου“, κάτι που προκάλεσε και το ξέσπασμα της βουλεύτριας, η οποία τόνισε πως με την ενέργειά της αυτή, να δημοσιοποιήσει δηλαδή το επίμαχο μήνυμα, κάνει την αρχή για να βάλει τέλος στη συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπών αρσενικών.

Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε σεξιστής στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να μην σέβεται τίποτα και κανέναν….

Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος.

Πολλές κοπέλες καθημερινά βιώνουν ανάλογες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης και δυστυχώς δεν μιλούν. Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπών αρσενικών“, έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η ανάρτηση της Μαρίας Απατζίδη:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα