Μαρινάκης: Διαχρονικός σεβασμός στην εκκλησία – Θα ακούσουμε τις απόψεις της

Διαβάζεται σε 2'
Μαρινάκης: Διαχρονικός σεβασμός στην εκκλησία – Θα ακούσουμε τις απόψεις της
Παύλος Μαρινάκης EUROKINISSI

Στη συζήτηση που έχει προκύψει λόγω του νομοσχεδίου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την αντίθεση που έχει εκφράσει η εκκλησία, αναφέρθηκε ο Παύλος Μαρινάκης.

Τον απόλυτο σεβασμό της κυβέρνησης στην εκκλησία διαμήνυσε εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μετά την απόρριψη της πρότασης του Αρχιεπισκόπου για δημοψήφισμα.

Ο κ. Μαρινάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι, ανεξάρτητα από τον σεβασμό προς τον θεσμό της εκκλησίας, η κυβέρνηση στο τέλος της ημέρας θα παραμείνει συνεπής προς τους πολίτες που την εξέλεξαν.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αλίμονο αν ένα θέμα που ρυθμίζει δικαιώματα των παιδιών διχάζει».

Στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά και στο θέμα της ακρίβειας και της αντιμετώπισής της λέγοντας: «Όταν έχεις δυναμικό φαινόμενο πρέπει να έχεις δυναμική αντιμετώπιση επεξεργαζόμαστε τα πάντα» και τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική που στηρίζεται σε 3 άξονες: αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος που θα μείνει και όταν η πληθωριστική κρίση αποχωρήσει, αυξημένοι έλεγχοι της ΔΙΜΕΑ κατά της αισχροκέρδειας και στοχευμένες παρεμβάσεις πχ πλαφόν στο περιθώριο κέρδους στο βρεφικό γάλα, μέτρα που μετριούνται όπως είπε στην πράξη.

Έκανε λόγο γιαεισαγόμενη ακρίβεια και όχι ακρίβεια Μητσοτάκη, για την οποία στον ευρωπαϊκό μέσο όρο η χώρα μας λίγο πιο κάτω, υπάρχουν οι θιασώτες των μαγικών λύσεων και του πατήματος κουμπιών.

Αναφερόμενος σε στοχευμένες παρεμβάσεις, είπε πως βρεφικό γάλα οπωροκηπευτικά, η αντιπολίτευση τις απαξιώνει, θα λύσετε λέει το πρόβλημα; όλα μαζί τα μέτρα έχουν την αξία τους και μετριούνται στην πράξη, όταν έχεις δυναμικό φαινόμενο πρέπει να έχεις δυναμική αντιμετώπιση, επεξεργαζόμαστε τα πάντα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα