Μαξίμου: Κρύβεται η ΝΔ για το πόθεν έσχες των στελεχών της

Η εξωτερική όψη του Μεγάρου Μαξίμου
Η εξωτερική όψη του Μεγάρου Μαξίμου EUROKINISSI

"Ψάχνει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα" απαντά το Μαξίμου σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το άνοιγμα λογαριασμών και το πόθεν έσχες βουλευτών.

«Η ΝΔ κρύβεται για το πόθεν έσχες των στελεχών της και ψάχνει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου», με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ό,τι και να σκαρφιστεί, δεν αλλάζει το γεγονός πως χθες μόνο αυτή και η Χρυσή Αυγή καταψήφισαν την τροπολογία για να μπορεί η Επιτροπή να ελέγχει αυτόματα τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές πολιτικών» προσθέτει το Μαξίμου και επισημαίνει:

«Η τροπολογία, εξάλλου, σε καμία περίπτωση δεν παγώνει τη λειτουργία της Επιτροπής η οποία κανονικά συνεχίζει να ασκεί την αρμοδιότητά της. Ενώ από τον Σεπτέμβρη θα υπάρχει και τυποποιημένος έλεγχος.

Η ουσία της χθεσινής τροπολογίας είναι ότι η άρση του τραπεζικού και χρηματιστηριακού απορρήτου για τους πολιτικούς που ελέγχονται από την Επιτροπή πλέον είναι υποχρεωτική και αυτόματη. Αυτό είναι προφανώς που τρομάζει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πόθεν Έσχες, Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Fake news του Μαξίμου για το άνοιγμα λογαριασμών και το πόθεν έσχες βουλευτών

SHARE:

24Media Network