ΜέΡΑ 25: Επικοινωνιακή η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία

ΜέΡΑ 25: Επικοινωνιακή η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία
ΜέΡΑ25 Eurokinissi

Στην Ικαρία των 8.000 κατοίκων και των 5 κρουσμάτων από τον Αύγουστο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορεί να ανακηρύξει θριαμβευτικά ότι «θωράκισε τον πληθυσμό του νησιού» σημειώνει χαρακτηριστικά το ΜέΡΑ 25.

Το ΜέΡΑ 25 με ανακοίνωσή του κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι, «τσαλακωμένος από την πραγματικότητα της ανικανότητας του να παράσχει εμβολιασμό στο βαθμό που πολιτικάντικα υποσχέθηκε, μεταβαίνει για επικοινωνιακούς λόγους στην Ικαρία, για να επιθεωρήσει την εκεί διαδικασία εμβολιασμού».

Στην Ικαρία των 8.000 κατοίκων και των πέντε κρουσμάτων από τον Αύγουστο, προσθέτει το ΜέΡΑ 25, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορεί να ανακηρύξει θριαμβευτικά ότι «θωράκισε τον πληθυσμό του νησιού» χάρη στην αποτελεσματικότητα, την επιτελικότητα, και κυρίως τη φωτογένεια της κυβέρνησής του».

Με αφορμή τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού Το ΜέΡΑ 25 κάνει λόγο για πρωθυπουργό «των πιο συχνών αποδράσεων» που «άφησε πεσκέσι άλλον έναν δυσεπίλυτο γρίφο όλο και πιο ανεξήγητων και όλο και πιο αυταρχικών μέτρων. Μέτρων εγκλεισμού, σωφρονισμού και καταπίεσης, προορισμένων να ικανοποιήσουν μόνο ένα ακροδεξιό ακροατήριο που διαπνέεται από τις ίδιες κοσμοθεωρίες, αλλά που εμφανώς δεν κάνουν τίποτα για να ανακόψουν την επέλαση της πανδημίας ή να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη και ανοχή των πολιτών.

Απλώς μια πρόβα τζενεράλε για όταν (σύντομα) θα χρειαστεί να κάνουν το ίδιο και στην οικονομία».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα