ΜέΡΑ 25 για Μητσοτάκη: Ψέματα, στημένες ερωτήσεις και αόριστες υποσχέσεις

ΜέΡΑ 25 για Μητσοτάκη: Ψέματα, στημένες ερωτήσεις και αόριστες υποσχέσεις
ΜέΡΑ25 Eurokinissi

"Ο πρωθυπουργός όχι μόνο έχει παγιδευτεί στην αλαζονεία της εξουσίας, αλλά την επιδεικνύει με καμάρι σε κάθε δημόσια εμφάνιση του", αναφέρει το ΜέΡΑ 25 σε ανακοίνωσή του.

Το ΜέΡΑ 25 σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι για δυόμιση ώρες προσπάθησε να δημιουργήσει «μια εικόνα κίβδηλης ευημερίας με ψέματα, επικοινωνία, στημένες ερωτήσεις και αόριστες υποσχέσεις, απλά απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από κάθε κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα».

Ο πρωθυπουργός, προσθέτει το ΜέΡΑ 25, «όχι μόνο έχει παγιδευτεί στην αλαζονεία της εξουσίας, αλλά την επιδεικνύει με καμάρι κάθε δημόσια εμφάνιση του στο ασφαλές δημοσιογραφικό περιβάλλον της λίστας Πέτσα και πολύ μακριά βέβαια από την οργή του κόσμου, η οποία πλέον ξεχειλίζει και κατακλύζει κάθε του βήμα».

«Κύριε Μητσοτάκη», σημειώνει το ΜέΡΑ 25, «δεν αποζητάτε καμία κοινωνική και πολιτική συναίνεση. Συνενόχους στα εγκλήματά σας αποζητάτε και αυτούς δεν θα τους βρείτε παρά μόνο στα εταιράκια σας του μνημονιακού τόξου που αντί για την ρήξη με τις μνημονιακές πολιτικές φτωχοποίησης της πλειοψηφίας, αναλώνονται σε διαχειριστικού τύπου κριτική» και προσθέτει:

«Έχετε στοχοποιήσει εσείς προσωπικά και η Κυβέρνησή σας, η Μητσοτάκης Α.Ε. την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες με τις πολιτικές που εφαρμόζετε και τα δήθεν μέτρα που εξαγγείλατε για την στήριξη τους δεν θα αντιστρέψουν την μεγάλη δυσαρέσκεια που υπάρχει για την μόνη σας έγνοια, να υπηρετείτε την τρόικα και να ενισχύετε διαρκώς, με κάθε μέσο και τρόπο τα αρπακτικά παράσιτα που εκπροσωπείτε».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα