ΜέΡΑ25 για φωτιές: Επίθεση στην κυβέρνηση για μετάθεση ευθυνών

ΜέΡΑ25 για φωτιές: Επίθεση στην κυβέρνηση για μετάθεση ευθυνών
MέΡΑ 25 Eurokinissi

Σφοδρή κριτική από το ΜέΡΑ25 για τρόπο αντιμετώπισης των πυρκαγιών και του καύσωνα από την κυβέρνηση. "Μετάθεση ευθυνών, επικοινωνιακή διαχείριση, κάθετη άρνηση για επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές".

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης των πυρκαγιών και του καύσωνα, επιρρίπτει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25. Τονίζει ότι «η χώρα συνεχίζει εν μέσω καύσωνα-ρεκόρ, να μαστίζεται από καταστροφικές πυρκαγιές και αστοχίες στην εξασφάλιση ηλεκτροδότησης».

Το ΜέΡΑ25 αναφέρει ότι «για τη “λίστα Πέτσα” οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές από του μέσου ανθρώπου: οι πυρκαγιές, είτε υποβαθμίζονται σε έκταση, χρονική κάλυψη και συνέπειες, είτε πρώτη είδηση γίνεται ότι το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής. Αυτό ακριβώς δηλαδή που σε κάθε εγχειρίδιο δημοσιογραφίας δεν θα έπρεπε να είναι είδηση, γιατί θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο, και να είναι είδηση μονάχα όταν αυτό δεν γίνεται».

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 τονίζει: «Μετάθεση ευθυνών, επικοινωνιακή διαχείριση, κάθετη άρνηση για επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές. Για συντομία: “Mητσοτάκης ΑΕ”».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα