ΜέΡΑ25: Πλασιέ συμφερόντων των κολεγιαρχών Μητσοτάκης – Κεραμέως

ΜέΡΑ25: Πλασιέ συμφερόντων των κολεγιαρχών Μητσοτάκης – Κεραμέως
επίσημο λογότυπο ΜεΡΑ 25.

Για εξοργιστική και ξεδιάντροπη εξυπηρέτηση συμφερόντων εν μέσω πανδημίας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 και επιτίθεται στην κυβέρνηση.

Επίθεση στον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας, τους οποίους κατηγορεί ότι “έδρασαν ως οι καλύτεροι πλασιέ των συμφερόντων των φίλων τους κολεγιαρχών”, εξαπολύει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Το ΜέΡΑ25 αναφέρει ότι “η επαίσχυντη φερόμενη ως υπουργός Παιδείας, μαζί με τον πρωθυπουργό έδρασαν ως οι καλύτεροι πλασιέ των συμφερόντων των φίλων τους των κολεγιαρχών -όπως άλλωστε έκανε και η προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση-, που αυτές τις μέρες κιόλας έχουν κατακλύσει με διαφημίσεις τα κανάλια της συμφοράς”.

Προσθέτει ότι “τέτοια ξεδιάντροπη εξυπηρέτηση συμφερόντων εν μέσω κιόλας μιας τέτοιας πρωτοφανούς κατάστασης (πανδημία, τηλεκπαίδευση κ.λπ.) είναι πραγματικά εξοργιστική. Ενώ ακόμα πιο εξοργιστικό είναι πως η αναλγησία και ο κυνισμός της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας δεν επέτρεψαν ούτε στους μαθητές και τις μαθήτριες των εσπερινών λυκείων το επιπλέον 1% της εισαγωγής τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση”.

Το ΜέΡΑ25 εύχεται στους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες καλή φοίτηση και ταυτόχρονα τους καλεί “τόσο αυτούς όσο και εκείνους που έμειναν εκτός δημόσιας ανώτατης εκπαίδευσης, να παλέψουν μαζί για να ανατραπούν αυτές οι άθλιες πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης που σπρώχνουν στρατιές υποψηφίων στα ιδιωτικά κολέγια των οποίων η μόνη βάση εισαγωγής είναι το πορτοφόλι της οικογένειας των μαθητών”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα