Μητσοτάκης: Διχάζει τον λαό ο Τσίπρας – Μαξίμου: Πλήρη άγνοια της εικόνας που έχει δώσει

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε στις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού και σημείωσε ότι "Στον Ζάεφ που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει". Πώς σχολιάζουν τις δηλώσεις του πηγές του Μαξίμου.

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν οι χθεσινές αναφορές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατα την 5η Σύνοδο των Ευρωπαϊκών Χωρών του Νότου για τη συμφωνία των Πρεσπών.

"Χθες ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες. Χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών" ανέφερε σε δήλωση του ο κ.Μητσοτάκης.

ADVERTISING

"Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει" σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ και κατέληξε σε υψηλούς τόνους:

"Δεν είναι μόνο ένας πρωθυπουργός μειοψηφίας. Είναι και ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό. Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει".

Πηγές Μαξίμου: "Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον έχει πλήρη άγνοια της εικόνας που έχει δώσει"

"Ο κος Μητσοτάκης μάλλον έχει πλήρη άγνοια της εικόνας που έχει δώσει με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών στη διεθνή κοινή γνώμη και στους ευρωπαίους ηγέτες, τόσο ο ίδιος και το κόμμα του όσο και οι βίαιες ενέργειες των ταγμάτων εφόδου στο ελληνικό κοινοβούλιο που έδωσαν τον τόνο κατά το τελευταίο συλλαλητήριο.

Αν οι κάμερες κατέγραφαν χθες και τα off the record σχόλια των ευρωπαίων ηγετών επ' αυτών, ίσως και να συνειδητοποιούσε τη ζημιά που έχει κάνει τόσο στη παράταξή του όσο και στη χώρα. 

Και αν δε μας πιστεύει, ας πάρει μια γεύση ακούγοντας τις σημερινές επίσημες  δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη, που ως γνωστόν δεν ανήκει στην Αριστερά".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Σκοπιανό, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η ΝΔ "σαμποτάρει" τα ανοίγματα Τσίπρα σε κεντροαριστερά μέσω Βενεζουέλας

SHARE:

24Media Network