Μητσοτάκης με Πατούλη: "Να βαφτεί μπλε η Αττική"

Συνέδριο ΝΔ
Συνέδριο ΝΔ EUROKINISSI

Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για στήριξη του Γ. Πατούλη, μετά την ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής στο 12ο συνέδριο της ΝΔ.

«Ζητώ συστράτευση όλων των δυνάμεων ώστε και η Περιφέρεια Αττικής να βαφτεί μπλε», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγο στο 12ο συνέδριο της ΝΔ σε μια παρέμβασή του αμέσως μετά την ομιλία του δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

«Ζητώ στήριξη του Γιώργου Πατούλη ώστε να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης. Να μπορέσουμε να έχουμε καλή συνεργασία για να δρομολογήσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται η Αττική και ειδικά η Αθήνα. Γιώργο, θα είσαι ο επόμενος περιφερειάρχης», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στην ομιλία του Γιώργος Πατούλης είπε ότι στις εκλογές που έρχονται το 2019, έρχεται και η ώρα της μεγάλης αλλαγής, της μεγάλης ανατροπής.

Χαρακτήρισε κρίσιμες τις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Ο Κλεισθένης που ψήφισε η σημερινή κυβέρνηση διαλύει την αυτοδιοίκηση και οδηγεί τους δήμους και τις Περιφέρειες σε ακυβερνησία. Είναι κρίσιμο σε αυτές τις εκλογές να εκλέξουμε πρόσωπα που θα μπορούν να συνεργαστούν με την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ για να πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα ψηλά. Με την τιμητική στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνω την ευθύνη και ξεκινώ τη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής», ανέφερε ο κ. Πατούλης.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συνέδριο ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιχείρηση "κοινωνικό προφίλ, συστράτευση και άνοιγμα" από Μητσοτάκη

Συνέδριο ΝΔ: Η μάχη της νέας Πολιτικής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν έχει στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό

SHARE: