Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Είχα την εντύπωση ότι άκουγα τον Τσίπρα

Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Είχα την εντύπωση ότι άκουγα τον Τσίπρα
Eurokinissi

Αντίγραφο του Αλ. Τσίπρα αποκάλεσε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ο πρωθυπουργός και σχολίασε καυστικά ότι οι πολίτες θα επιλέγουν το πρωτότυπο

Με σφοδρή αντεπίθεση στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία προηγουμένως είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, ξεκίνησε την παρέμβαση του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Άκουσα ένα κρεσέντο μηδενισμού και αφορισμού με αναμάσημα ξεπερασμένων κλισέ, όλα μαύρα στο νομοσχέδιο. Είχα την εντύπωση ότι δεν άκουσα εσάς, αλλά άκουγα τον κ.Τσίπρα και πρέπει να σας δώσω μία φιλική συμβουλή: Μεταξύ του πρωτοτύπου και του αντίγραφου, πάντα το πρωτότυπο θα διαλέγουν οι πολίτες”, είπε ο κ. Μητσοτάκης στην κ.Γεννηματά.

Επιχείρησε έτσι να φέρει σε δύσκολη θέση την κ. Γεννηματά εν όψει εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, για τις οποίες ήδη έχει εκδηλώσει υποψηφιότητα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Στόχος του κ.Μητσοτάκη είναι επίσης να ταυτίσει την κ. Γεννηματά με τον κ. Τσίπρα με αφορμή το εργασιακό, ώστε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ με αντιΣΥΡΙΖΑ διαθέσεις στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε δε ότι στη δευτερολογία του θα απαντήσει στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ για το θέμα του εμβολιασμού κατα του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version